Om mig

Jeg er født i 1985 og uddannet psykolog (cand.psych) fra Københavns universitet i 2018. Privat er jeg gift med min skønne hustru Caroline, sammen har vi en dreng på 7 år. 

Mødet med andre mennesker har altid haft en særlig interesse – min mors onkel kaldte mig for ’Spørge Jørgen’. Jeg har altid været meget nysgerrig på andre menneskers liv. 

I perioden 2006-2018 lavede jeg pædagogisk arbejde i forskellige institutioner så som SFO, fritidshjem, folkeskolen og herberget Tornehøjgaard i Gladsaxe kommune. Det har givet mig meget praksiserfaring med dele af det kommunale system, som jeg bl.a. trækker på i mit psykologfaglige virke i mødet med mine klienter.

Meditation er en stor del af mit liv og min rejse inden for meditationens verden startede i 2015, i forbindelse med mit første Breathe SMART kursus ved Jakob Lund. Min meditationspraksis har udviklet sig over årene og siden december 2022 har jeg arbejdet med Joe Dispenzas guidede meditationer. Dispenzas meditationer har fokus på kohærent hjerteenergi dvs. at få hjertets rytme til at være stabil og bl.a. herigennem opnå taknemlig, kærlighed og frem for alt opøve evnen til at være fuldt ud til stede i nuet. 

Træning og bevægelse har altid været en stor del af mit liv. Jeg lever et roligt og simpelt liv med min familie på Frederiksberg.