Kontakt

Kontakt mig i dag og hør nærmere på telefon eller mail.
Daniel Vetö
Nørregade 41, 2. sal.
København K.
Telefon: 31 35 23 85
E-mail: mail@danielveto.dk

Priser

Individuel samtale: 60 min. kr. 1.100,-

Afbud & afregning

Afbud skal ske senest dagen før inden kl. 12.00. ved udeblivelse eller for sent afbud betales fuld pris. Der kan meldes afbud på sms, telefonsvarer eller email. Afregning sker umiddelbart efter samtalen kontant eller mobile pay.

Henvisning

Jeg har ikke overenskomst med sygesikringen, hvilket betyder, at jeg ikke kan tage imod henvisninger fra egen læge.
Hvis du er medlem af ’Sygeforsikring Danmark’, kan du få op til 300 kr. pr. session i tilskud, hvis deres betingelser er opfyldt.
Læs mere på https://www.sygeforsikring.dk

Privatlivspolitik

Som psykolog er jeg underlagt tavshedspligten, hvilket betyder, at jeg ikke videregiver oplysninger fra vores samtaler, eller at du er klient hos mig. Der kan videregives oplysninger til forsikringsselskaber, når det er relevant, men kun hvis klienten har givet skriftligt samtykke.